Személyvédelem

A személyvédelem az a szolgálati forma, amikor tervszerűen végzett tevékenységgel a védett személy fizikai létét, zavartalan életvitelét (életét, testi épségét, emberi méltóságát) védik.

Ez a szolgáltatás sok bizalmas és magánjellegű információ megosztását feltételezi, melynek során a Megbízó kölcsönös bizalomra és maximális diszkrécióra számíthat. A megfelelő védelem biztosításához minden információra szükségünk van a védett személlyel kapcsolatban és tisztáznunk kell a veszélyeztetettség fokát is. Szolgáltatásunk szükségessé válhat egy tényleges támadás eshetősége miatt, de bizonyos pozíciók, munkakörök betöltése esetén is. Külföldi partner érkezéséhez járhat a tisztelet jeléül a megrendelt személyi védelem. Ezen feladatokat egy összeszokott, hosszú évek óta együtt dolgozó több nyelven beszélő profi csapat látja el. Munkatársaink világszínvonalú képzésben vettek részt, többek közt Izraelben testőr kurzuson, és a Francia Idegenlégióban szolgáltak.

Kivételes luxusautókból álló flottát tudunk biztosítani az adott feladat színvonalához méltóan. Az elegáns fekete S osztályos Mercedesektől a 9 személyes exkluzív kisbuszig tapasztalt sofőrökkel. A személyvédelem történhet lakásban, munkahelyen, rendezvény helyszínén, üzleti tárgyaláson, belföldön, vagy külföldön. Szükség esetén végrehajtható az úgynevezett „rejtve biztosítás”. Amennyiben egy adott szituációban sok pénzzel kénytelen közlekedni biztosítjuk rövid vagy hosszútávon a kísérését. A családfő távolléte esetén garantáljuk családja védelmét, szállítását. Delegációk, konferenciák, üzleti megbeszélések őrzését, partnerek biztonságos odajutását tudjuk biztosítani. Kérésre helyszínt is tudunk adni az általunk biztonságosnak tartott tárgyalóval.

A személyvédelem lehet:

  • személyvédő (testőr a Megbízó vagy családtagja, üzleti partnere védelmére)
  • lakásbiztosító (a Megbízó lakó ingatlanának védelmére)
  • helyszínbiztosító (személyvédelem rendezvény helyszínén)
  • útvonal biztosító (útvonal előzetes ellenőrzése, a biztonságos áthaladás biztosítása)