Biztonsági rendszerek

Előzetes felmérést és tanácsadást követően vállaljuk a legkorszerűbb technikát alkalmazva az Ön igényeihez és anyagi korlátaihoz igazodva családi háza, nyaralója, irodája, telephelye technikai védelmét riasztó és kamera rendszerek telepítésével, meglévő rendszer korszerűsítésével.

Egy kamera és/vagy riasztó rendszernek több célja is lehet, messziről jól látható helyre telepítve elriaszthatja a bűnözőket (ez akár ott dolgozó személy is lehet), bűncselekmény esetén segít felgöngyölíteni az ügyet, bizonyítékokkal alátámaszthatja az eljárást, könnyebben visszaszerezheti eltulajdonított értékeit. Napjainkban szinte már minden irodaházban alkalmazzák a biztonságot nyújtó beléptető rendszereket, melyek segítséget nyújtanak az idegenek vállalat falai közé való bejutása elleni küzdelemben , valamint ellenőrizhetővé teszi az ott dolgozók munkaidejük tényleges kitöltését. Ezek segítségével megoldhatja az objektumon belüli illetékesség betartatását, az oda nem jogosultak bejutását meggátolva.

Cégünk vállalja korszerű, jól működő beléptető rendszerek tervezését, beüzemelését, felügyeletét. A tervezéstől a kivitelezésen át a felügyeletig.

Ha már rendelkezik saját biztonsági rendszerrel átvállaljuk a felügyeletét, a karbantartását és a korszerűsítését.

Több , mint 1300 sikeresen telepített biztonsági rendszer tapasztalatával rendelkezünk.