Adósság kezelés

Megbízóink nevében és helyettük eljárva, jogszerű eszközökkel érvényesítjük követeléseiket. A mai rossz fizetési morál időszakában szinte minden vállalkozásnak, magánszemélynek vannak kintlévőségei, viszont sem a cég vezetőségének, sem dolgozóinak nincs idejük, szakértelmük ahhoz, hogy tartozásaik után rohangálva töltsék...


Tovább...

Rendezvénybiztosítás

Ahhoz, hogy egy rendezvény élvezhető legyen és ne kelljen senkinek aggódnia saját és mások biztonsága miatt elengedhetetlen a megfelelő biztosítás!


Tovább...

Jogi háttér

Cégünk több sikeres ügyvédi irodával összehangoltan végzi tevékenységét. Ügyvéd partnereinkkel több éve problémamentesen dolgozunk együtt, kölcsönös bizalommal. Szinte minden jogi problémára tudunk segítséget nyújtani partnereinkkel együtt működve. 


Tovább...

Birtokviták kezelése

Kizárták jogos tulajdonából, tudomása van róla vagy fél tőle, hogy erre készülnek, volt bérlője nem adja birtokba tulajdonát?
Van megoldás!
Azzal, hogy egy tapasztalt biztonsági céget bíz meg birtokviták megoldásával, sok felesleges kényelmetlenségtől kíméli meg Önt és hosszabb távon jelentős pénzt, időt, fáradtságot...


Tovább...

Személyvédelem

A személyvédelem az a szolgálati forma, amikor tervszerűen végzett tevékenységgel a védett személy fizikai létét, zavartalan életvitelét
(életét, testi épségét, emberi méltóságát) védik.
Ez a szolgáltatás sok bizalmas és magánjellegű információ megosztását feltételezi, melynek során a Megbízó kölcsönös bizalomra és titoktartásra számíthat. Ahhoz, hogy megfelelő védelmet...


Tovább...

Magánnyomozás

A magánnyomozói tevékenységet jogszerűen, a jog által meghatározott szabályokat betartva komoly szakmai múlttal, tapasztalattal végezzük. Amennyiben Ön bizonyítékokat, információt,biztos forrásból származó tényeket szeretne, személyes vagy üzleti ügyeiben problémái adódtak, úgy gondolja, hogy magánnyomozó csapatra van szüksége, forduljon hozzánk.


Tovább...

Őrzés-védelem

Szolgálatunk vállalja telephelyek, irodaházak, magánházak, lakóparkok, létesítmények szakképzett, formaruhás vagy öltönyös személy- és vagyonőrökkel történő állandó vagy időszakos védelmét.


Tovább...

Biztonsági rendszerek

Előzetes felmérést és tanácsadást követően vállaljuk a legkorszerűbb technikát alkalmazva az Ön igényeihez és anyagi korlátaihoz igazodva családi háza, nyaralója, irodája, telephelye technikai védelmét riasztó és kamera rendszerek telepítésével, meglévő rendszer korszerűsítésével.


Tovább...

Informatikai rendszerek

Teljes körű informatikai szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.


Tovább...

Vállalati biztonság

Ha kérdései vannak vállalata sikerességét illetően, alkalmazottaiba vetett hite megingott vagy csak hatékonyabbá szeretné tenni cége működését, javasoljuk a biztonsági átvilágítást.


Tovább...

Autóbérlés

A hosszútávú autóbérlés valójában sokkal gazdaságosabb és kényelmesebb megoldás gazdasági társaságok és magánszemélyek esetében egyaránt. Financiális szempontból mindig a legköltséghatékonyabb megoldás a bérleti konstrukció.


Tovább...

Party Guard

Szereti az önfeledt bulikat és az éjszakai élet pezsgését, de a biztonság fontos szempont Önnek is? Csak belevetné magát a budapesti éjszakába anélkül, hogy bármiért is aggódnia kellene? Esetleg még nem ismeri a várost, de a legjobb partyt keresi? Mi segítünk! PartyGuard szolgáltatásunk keretein belül teljes körű buli szervezést és személyi védelmet biztosítunk Önnek és vendégeinek, a megfelelő helyszín kiválasztásától az étel-ital ellátás biztosításáig intézünk mindent, hogy Önnek csak a szórakozás maradjon!


Tovább...