Magánnyomozás

A magánnyomozói tevékenységet jogszerűen, a jog által meghatározott szabályokat betartva komoly szakmai múlttal, tapasztalattal végezzük.

Amennyiben Ön bizonyítékokat, információt, biztos forrásból származó tényeket szeretne, személyes vagy üzleti ügyeiben problémái adódtak, és úgy gondolja, hogy magánnyomozó csapatra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal.

Teljes diszkrécióval, megbízóink teljes megelégedésével dolgozunk. Megoldást kínálunk az alábbi esetekre, helyzetekre:

 •  céginformáció elkészítése, mielőtt egy új partnerrel üzletet kötne, hitelt nyújtana neki, szerződést írna alá vele, készíttessen tanulmányt az Ő általa közölt adatok, referenciák megbízhatóságáról, valóság tartalmáról. Mostanában egyre több cég létezik, ami mögött olyan magánszemélyek állnak, akik üzletszerűen csalnak, nem fizetik ki beszállítójukat, alvállalkozójukat. Ha előrelátó, egy ilyen megbízással nagyobb eséllyel elkerülheti az áldozattá válást!
 • jogszerű adósságkezelés előkészítése
 • eltűnt, bujkáló személyek felkutatása, megkeresése
 • életmódvizsgálat, vagyoni helyzet felmérése, napitevékenység-kontroll
 • családi információk, megbízhatósági vizsgálatok, házasság előtti tanulmányok, gyermeke megbízhatóságának felmérése (nem került rossz társaságba, nem kezdett drogozni?), házastárs elől elrejtett vagyon felkutatása válás esetén.
 • rejtett technikai eszközök felderítése, hogy az Ön információi ne kerüljenek illetéktelen kezekbe!
 • vállalkozásoknál jelenlévő problémák (pl. sikkasztás) kezelése, felderítése, már munkavállalók, vezető tisztségviselők vagy felvétel előtt álló személyek átvizsgálása, megbízhatóságának kiderítése, múltjának feltérképezése.

 

Miről ismerszik meg a jó magánnyomozó?

A magánnyomozói munka a diszkréción alapul, hiszen a jó magánnyomozónak maximálisan tiszteletben kell tartania az ügyfél inkognitóját, illetve a nyomozás alatt álló személy vagy cég érzékeny adatait. A magánnyomozó minden esetben tárgyilagosan mérlegeli a feltárt információkat, és a következtetéseihez kapcsolódóan akár jogi természetű megoldási javaslatokat is tehet. Éppen ezért a magánnyomozónak átfogó ismeretekkel kell rendelkeznie a legkülönbözőbb polgárjogi kérdésekkel kapcsolatban, hogy garantáltan releváns válaszokat tudjon adni ügyfelei kérdéseire.

Hogy gyűjtenek adatokat magánnyomozóink?

 • Kizárólag a törvényi előírásokat szigorúan betartva
 • Diszkrét, konspiratív módon
 • Gyorsan, hatékonyan

 

Magánnyomozó árak – mennyibe kerül magánnyomozót fogadni?

Egy magánnyomozó díjazása sok mindentől függhet, ideértve a feladat bonyolultságát, a művelet időigényét, a felmerülő kockázatoktat, a közreműködő csapat nagyságát vagy éppen a lokációt. Egy magánnyomozót Budapesten felfogadni valamennyivel drágább, mint vidéken, ugyanakkor ha a feltárni kívánt ügy szálai külföldig is elérnek, úgy feltehetőleg több költséggel kell számolni. Éppen ezért a pontos árajánlathoz minden esetben személyes konzultációra van szükség, amelynek során a leendő ügyfél megosztja kollégánkkal az ügy hátterét és egyéb részleteit. Természetesen egy elhúzódó nyomozás során nem zárható ki a különböző, előre nem látott költségek felmerülése, azonban a megfelelően részletes előzetes beszélgetés során nagyságrendileg jól meghatározható a magánnyomozói munka ára.
Magánnyomozó Budapesten – egy hatékony csapatban
Bizonyos ügyek esetén a megfelelő diszkréció miatt ideális egyedül dolgozni, így egy-egy hűtlenségi nyomozás vagy éppen más családi jellegű nyomozás alatt ez lehet a felderítés leginkább feltűnésmentes módja. Ugyanakkor ha a megfigyelt személy szinte minden lépését nyomon kell követni, hatékonyabb lehet a jól koordinált csapatmunka, ami lehetővé teszi, hogy az alany ne tűnjön el a magánnyomozók látóköréből.

A leggyakoribb magánnyomozói megbízások

 • Üzleti jellegű nyomozás: amennyiben üzleti partnere viselkedése gyanúra ad okot, esetleg egy-egy nagyobb üzlet előtt szeretne megbizonyosodni a másik fél megbízhatóságáról, a magánnyomozói munka hatékony segítséget jelenthet.
 • Eltűnt személyek felkutatása: sok esetben előfordulhat, hogy egy-egy eltűnt személyt a hatóságoknak nincs kapacitásuk hatékony módszerekkel megkeresni, azonban ilyen esetben minden perc számíthat. Egy magánnyomozó friss szemlélettel kezdheti újra a nyomozást, így több esély lehet megtalálni az alanyt.
 • Hűtlenségi nyomozások: ha felmerül a hűtlenség gyanúja, ami egy esetleges válás esetén komoly összeges sorság befolyásolja, egy magánnyomozó pontot tehet a találgatásokra, és tényekkel szolgálhat.
 • Adósok felderítése: amennyiben egy adós nagyobb összeggel tartozik, és azt nem tudja vagy nem akarja megfizetni, sok esetben mindennel megpróbálkozik, hogy eltűnjön a pénzt kölcsönző személy elől. Egy tapasztalt magánnyomozó segíthet az adós nyomára bukkanni, így is gyorsítva a későbbi behajtást.

 

Szeretne profi magánnyomozót megbízni nagy diszkréciót igénylő ügyeiben? Keressen minket!