Személyvédelem

A személyvédelem az a szolgálati forma, amikor tervszerűen végzett tevékenységgel a védett személy fizikai létét, zavartalan életvitelét (életét, testi épségét, emberi méltóságát) védik.

Testőr bérlési szolgáltatásunk sok bizalmas és magánjellegű információ megosztását feltételezi, melynek során a Megbízó kölcsönös bizalomra és maximális diszkrécióra számíthat. A megfelelő védelem biztosításához minden információra szükségünk van a védett személlyel kapcsolatban, és tisztáznunk kell a veszélyeztetettség fokát is.

Szolgáltatásunk szükségessé válhat egy tényleges támadás eshetősége miatt, de bizonyos pozíciók, munkakörök betöltése esetén is. Külföldi partner érkezéséhez járhat a tisztelet jeléül a megrendelt személyi védelem. Ezen feladatokat egy összeszokott, hosszú évek óta együtt dolgozó több nyelven beszélő profi csapat látja el. Munkatársaink világszínvonalú képzésben vettek részt, többek közt Izraelben testőrkurzuson végeztek, és a Francia Idegenlégióban szolgáltak.

Kivételes luxusautókból álló flottát tudunk biztosítani az adott feladat színvonalához méltóan. Az elegáns fekete S osztályos Mercedesektől a 9 személyes exkluzív kisbuszig tapasztalt sofőrökkel. A személyvédelem történhet lakásban, munkahelyen, rendezvényhelyszínén, üzleti tárgyaláson, belföldön vagy külföldön. Szükség esetén végrehajtható az úgynevezett „rejtve biztosítás” is. Amennyiben egy adott szituációban sok pénzzel kénytelen közlekedni, biztosítjuk kísérését rövid- vagy hosszútávon. A családfő távolléte esetén garantáljuk családja védelmét, szállítását. Delegációk, konferenciák, üzleti megbeszélések őrzését, partnerek biztonságos odajutását tudjuk biztosítani. Kérésre helyszínt is tudunk adni az általunk biztonságosnak tartott tárgyalóval.

A személyvédelem lehet:

  • személyvédő (testőr a Megbízó vagy családtagja, üzleti partnere védelmére)
  • lakásbiztosító (a Megbízó lakó ingatlanának védelmére)
  • helyszínbiztosító (személyvédelem rendezvény helyszínén)
  • útvonal biztosító (útvonal előzetes ellenőrzése, a biztonságos áthaladás biztosítása)

 

A személyvédelem lényege

Legyen szó üzletemberekről, művészekről, politikusokról vagy éppen magánemberekről, különleges helyzetekben a biztonság garantálásához speciális eszközökre van szükség. A személyvédelemben otthonos szakemberek a hatályos jogszabályok nyújtott kereteken belül képesek a legkülönbözőbb szituációkban megvédeni az adott személy testi épségét, életét, illetve vagyonát. A személyi testőrök biztosítják a védett személy életének zavartalan menetét, valamint a szükséges feladatai elvégzéséhez szükséges feltételeket.

A védelem formái szerint megkülönböztethetünk olyan közvetlen személyvédelmet, ami veszélyhelyzet esetén a védett személy fizikai védelmére irányul. Ennek fokozottabb formája, amikor védelmi gyűrűre van szükség, így testőr bérléssel a védett személy testi épségét nagyobb veszély esetén is meg lehet védeni. Bizonyos esetekben az adott személynek átfogóbb védelemre is szüksége lehet, így akár lakóingatlanjának vagy éppen munkahelyének védelmére is, amelynek során különböző technikai eszközökkel és testőrökkel akár a nap 24 órájában látjuk el a védelmi feladatot. Ugyanígy előfordulhat, hogy az ügyfél védelmét rendezvények vagy utazás közben kell biztosítani, beleértve a közlekedési eszközök vagy az útvonalak védelmét is.

 

Testőr bérlés pontos információk alapján

Ahhoz, hogy a személyvédelmet a lehető legnagyobb hatékonysággal lehessen megvalósítani, a a védett személyről szóló legkülönbözőbb információk begyűjtésére van szükség, amihez elengedhetetlen az ügyféllel való részletes, személyes beszélgetés.

A legfontosabb információk a profi munkához:
    • A védett személy életkora, neme, testalkata, egészségügyi állapota.
    • A védett személy kapcsolatai, a családjával, barátaival, szomszédaival, munkatársaival, alkalmazottaival való viszonya.
    • A védett személy szokásai, ideértve a sportolási, szabadidős tevékenységeket, szenvedélyeket vagy más tevékenységet is.
    • Mi a fenyegetés típusa, tartalma? Közvetlen fizikai veszély áll fenn? Milyen típusú támadás várható? Ki fenyegeti az ügyfelet?

 

Keresse tapasztalt munkatársainkat, amennyiben professzionális védelemre van szüksége!